Translate

3. mars 2011

Kyllingpai


Paideig
50 g romtemperert smør
4 dl / 255 gr hvetemel
1 1/2 dl / 140 gr melk
2 ts bakepulver

Fyllet
2 kyllingbryst
6 baconstykker el. chorizo pølse
1 rødløk
2 tomater / 8 cherrytomater
1 fedd hvitløk
1/2 chili
1/2 ts chillipulver
Krydder (bruker ett pastakrydder, el cajun krydder)
1 boks creme fraiche
salt og pepper
ost (jarlsberg/parmesan) 

Paideigen
Sett ovnen på 200 gr. Bland alle ingrediensene og kna dem sammen til en smidig deig. Kjevle ut deigen på et melet bakebord og kle en paiform med den. Prikk deigen med en gaffel og stek den ca 5 min.

Fyllet
Stek baconet og la det renne av seg på ett tørkepapir. Stek deretter kyllingen og løken, tilsett deretter tomatene, hvitløke og chili. La det surre ett par minutter. Tilsett creme fraiche og litt av osten, bland godt og kryddre tilslutt. 

Ha fyllet i paideigen og dryss osten på toppen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar